Feeds:
Posts
Comments

Archive for March, 2007

TheMafiaBoss!

TheMafiaBoss, game online yg agak best…jomla join beramai2…xberat pasal dia xde animasi…just click2…serang mafia sane…serang mafia sini…tgk ranking….aku main smlm sempat mencipta name…tp terserang allies…terus aku kena revenge ngan diaorg…terus habis akunye defense unit…jd kena ada strategi dan family yg kuat…baru selamat…aku join UMC-Killers…jomla join oiiii……..

Click Here

Read Full Post »

Raja Hindustani….

Ni dia raja hindustani….tgh nyanyi lagu “raja kora ni se pyar hogaya…pehli nazar me pehla pyar hogaya…”, dia nyayi lagu ni sambil tunggu puteri dia datang iaitu puteri gandaruwok…..

Ni plak gambar yg paling clear dlm byk2 gambar aku…tp ditandukkan aku plak dia ni….hampeh….sia2 jek aku control ensem…

Read Full Post »

Ape Kejadahnye Ni?????

Cuba korang tgk org yg paling first heritage ngan aku…ape kaitannya tuh?kurafat betul….aku bagi gambar mase aku botak…sekor pon dalam ni xde yg kepala botak…yg berambut serabai mulut terngaga match ngan aku…face recognition kejadahnye ni…

Korang tgk yg ni plak…aku bagi gambar mase ade rambut…dia match kan pulak dgn yg kepala botak…???????????……yang paling karut ade ke face recognition yg dia buat sama ngan siti norhaliza…..gila kurafat habis…aku xleh terima hakikat nih….

Read Full Post »

Yela Aku Update!!!!

Kenangan Malam MESKO :

Dari kiri, aku(sang botak), Ah Tan, Ise….sambil2 mkn kerang…yg kat tgn aku tu kerang laaa…..

Upacara pemujaan Jembalang Bapak Jenglot (Paling kiri, jgn mrh pakcik ek..), pembacaan mentera dilakukan oleh aku (paling kanan), dgn gaya yg tersendiri, Jembalang Bapak Jenglot (JBJ) dapat di kawal oleh aku…wan dan nuar adalah pembantu setia yg sedang menderma kuasa ghaibnya pd aku supaya JBJ dapat dikawal…

Entah ape silapnye, JBJ mempunyai kuasa diluar dugaan…dia mampu mengekang kongkongan aku..akhirnya wan dan nuar telah dirasuk…aku pun dgn serta merta memberi isyarat kepada rakan karibku….Sang Ultraman…tgk chy yg terpancar kat atas kepala aku…reallll ttuuuu….gaye tgn aku tu adalah gaya utk mengeluarkan pancaran elektronik kepada Sang Ultraman la tu…ni bukan gambar palsu…kalo xcaye,cuba tgk gambar mlm MESKO ni kt pc masing2…mmg ade…heheheh

Akhirnyer yg datang bukannya Sang Ultraman…mungkin tersalah pancaran ion2 eloktronik kot…so yg datang adalah Patin The Fourflathead Bookworm and sekutunye Panda The Furry Beast (Ampun panda…ampun patin….rekaan semata2 nih…), hmm dua2 makluk ni mmg kuat…JBJ berjaya ditewaskan dan dibungkus ke dalam plastik dan diletakkan di dalam bakul biru…tgkla tu, dgn kereknyer diorg posing meraikan kejayaan mereka…heheheheh

P/S : Kepada sesiapa yg terlibat dalam cerita dongeng di atas…ampunkan patik…sesungguhnye patik mmg keji…isk isk…:)

Read Full Post »

My Maricruz….


Kepada sesape ade terserempak awek2 mesia ni yg muka dia ala2 maricruz (prison break) tlg contact aku eh..ehehe…aku nak berkenalan ngan budak tu…hohoho…

Read Full Post »