Feeds:
Posts
Comments

Archive for May, 2007


Huhuhu…aku dh bosan dah bt coding…so pagi ni untuk menghilangkan boring aku amek la gambar pc aku kt rumah….dh nk masuk 4 tahun umo dia…masih tahan lagi..huhuhu…xlame lg aku upgrade ar ko wahai isteriku….keh3


Dah mmg namenye malas…make aku buat la keje2 yg xberpaedah dipagi hari yg murni ini…saje amek gambar permandangan dari anjung rumah aku selepas berjaya merepair digital camera housemate aku…hahaha gembiranya ade camera walaupun bkn aku punya…kuheh3…


Korang perasaan x ada 3 bangunan same spesies duk sederet tu…mcm mate makhluk asing dalam cite war of the world…keh3…haa kalo adik2 nak tau inilah universiti kuala lumpur…awek2 die mantul2 n ngancam2…kalo nk cuci mate jemputlah kemari…kuheh3

Sekian saje bebelan yg xberpaedah dr aku hr ni….wassalam

Read Full Post »

Tinggallah Kasih!

Megat Nordin – Tiggallah Kasih

Tinggallah kasih ku pergi dahulu
Membawa diri luka dihatiku
Berpisah kita tak kan lagi bertemu
Lupakanlah saja diriku

[Awak-awak]

Tinggallah kasihku tinggallah sayang
Ku pergi jauh di rantau orang
Pada diriku tak usah dikenang
Biarlah derita ku tanggung seorang

[Awak-awak]

Biarlah aku pergi membawa diri
Dengan bekalan pilu dihati
Hilangnya aku tak usah dicari
Anggaplah diriku tiada lagi

[Awak-awak]

Kini diriku sepi sendirian
Tiada lagi kasih dan sayang
Debunga kasihku layu kekeringan
Dedaun cintaku layu berguguran

[Awak-awak]

Kusangka tenangnya air di muara
Rupanya gelombang ganas bergelora
Budimu itu aku terpedaya
Mulutmu manis katamu dusta

[Awak-awak]

Tidak aku menduga jadi begini
Janji sumpah setia dikau mungkiri
Semusim panas sinar mentari
Punah dek kerna hujan sehari

Download Here

……lagu ni khas aku tujukan buat insan2 yg putus cinta dimana hatinya sedang lara dan pilu……

Read Full Post »


Ni ruang tamu rumah aku dulu…posing maut ngan adik aku..heheh…mase ni kitaorg tgh bakar sate….tu tu sate kat tangan adik aku….


Ha ni plak posing berebut makan sate….huargh…waarrgghh….

Ha ni gambar gua dengan mak gua…ganaz x?hahaha….mase ni kitaorg jadik vampire….vampire makan sate la tapi…kuheh3….takde cite sbenanyer skang ni…tp boring lak tgk blog xupdate2….tgk si the king of the blogger kita iaitu sang kuchai….active gile blog die…lu mmg hebat dan rajin chai…aku doakan badan ko lebih debab dari betik ko tu…ko mkn la frieskies tu plak…konpom ko gemuk….okeh?heheheh….gud luck…

Read Full Post »