Feeds:
Posts
Comments

Archive for May, 2008

Read Full Post »

Cinta K.F.C

Cinta KFC

Cinta KFC

Jeng…Jeng…Jeng…

🙂

Read Full Post »

Boipren & Gelpren

Read Full Post »

Hehehe…ini bukan post jiwang…aku saje nak test taruk gambar…semalam aku nak wat post ni la…tapi wordpress baru ni problem plak dengan plugin yg aku pakai…malas nak explore lebih lanjut…tinggal 1 je lagi problem…smilies…smilies dekat komentar ok tapi dekat write post tak ok…yg tu aku xtau nak adjust camne…nanti la aku explore lagi…

Apa la ye yg nak aku bebelkan supaya post ni jadik panjang…hmm…sori la tun…xde idea…post yg ni pon sekentut je jugak…ooo a’a…ada 1 benda aku nak bebelkan…skang ni aku agak frust la dengan hosting aku ni…selalu sangat xleh access…kalo dapat access pon lembab giler…

Padahal blog aku xde 1 iklan yg memberatkan pon…widget pon aku pakai yg internal…tak perlu connect ke server lain pon…kalau lah aku letak iklan byk2…agaknya daripada belum kawen dapat anak 4 orang dah baru siap load page aku ni…huhu…geram…

😡

P/S: korang tgk la gambar teh tu…still xleh nak centerkan walopon aku bermacam2 cara aku guna nak centerkan dia…abis post2 lama jadik senget gak… 😦

Read Full Post »

Alamak!

Alahai…upgrade wordpress baru…tapi banyak benda lak problem…malasnya nak ejas2…balik…aku rasa smiley kat komen tu xleh click kot…hmm…malasnya…

😦

Read Full Post »

Tarikh…

05.05.2008

Blings

Read Full Post »