Feeds:
Posts
Comments

Archive for June, 2008

Apa Pendapat Korang…

Aku nak tanya pendapat korang la…bagi mereka yang ada pengalaman dengan motor modenas la…yang takde pengalaman pon yang ada dengar2 cite pon boleh nak komen…pasai aku dah berkenan dgn motor ni Kriss 120 Sports…berkenan sangat2 dengan potongan dia…berkenan sangat2 dengan harga dia…hajat dihati nak beli motor macam abang cai Yamaha Legenda 110Z tapi harga dah naik mentang2 permintaan tinggi lepas minyak naik…abang cai beli rm4800 aku pi ty kedai baru2 ni dah rm5600…price on the road motor Kriss 120 Sports ni rm4600++…aku rujuk web dia ja la tapi…harga kat kedai tak tau lg…macam mampu la jugak nak beli…dia punya fuel consumption 47km/L dengan kelajuan 80km/j…ok kan?

Advertisements

Read Full Post »

😥

Read Full Post »

Stay With Me…

P/S: Abeming nak jadi kartunis la plak…huihuihui…

Read Full Post »

Perasan BZ

Nak kata bz tak la sangat…tp xsempat nak mengupdate n melawat blog kamu semua…kiranya aku perasan bz ja la…

🙂

Read Full Post »