Feeds:
Posts
Comments

Archive for July, 2008

Ini Pistol Air…

Ini pistol air???…ye ini pistul air…bukan seterika…kalo korang nak beli seterika, janganla mengada2 gi beli seterika yang ada penyembur air ni kalo korang xde niat nak guna penyembur air tu sekali masa gosok baju…buang karan…takkan hilang kedut baju…beli aja seterika pattern lama tu, alah membeli menang memakai…seterika ni kalo penyemburnya rosak, alamatnya buang ajelah…dah xberguna lagi…tak payah nak cuba2 naikkan level panas dia…abis panas yg boleh cuma “luna wool”…tapi xhilang kedut…, kalo ejas lagi ke “cotton” alamatnya hangus la baju…huhu…

Advertisements

Read Full Post »

Adoila…

Read Full Post »

Suspen…

Smalam…lepas balik kije membe aku janji nak anto reket kt rumah…dalam kul10 dia sampai…aku pon turun bawah amek…lepas amek aku pon nak naik lah…so aku pon tunggu lif…bila lif tu berhenti je dekat level G tiba2 pergelangan tangan kanan aku digenggam oleh tangan yg sangat lembut dan halus…aku pon toleh la dekat org yg pegang tangan aku tu…belum sempat aku cakap apa2…”Ayah cepat la naik lif, ayah cepat la naik lif”…anak kecil tu menarik tangan aku supaya naik lif bersama dia..aku cuma ternganga dan blur…tak lama pastu…”Hoi ni la bapak ko, ko tarik dia buat apa?”…marah bapak kepada anaknya…emaknya tergelak kecil…bapaknya sengih sahaja…kemudian kami pon naik la lif td…sampai level 6 si bapaknya pandang aku dan berkata “Ayah meh la turun sekali”, sambil senyum macam kerang busuk…aku pon sengih je la balik…hampesss

Read Full Post »

In The Middle…

Read Full Post »

Fuh penat betul…baru balik family day kompeni kat awana kijal, ganu…ni gambar aku amek masa matahari terbit…amek dari bilik aku…saje letak nak suh kucai jeles…hehehe…

Read Full Post »