Feeds:
Posts
Comments

Archive for November, 2008

Huh?

Tak nak tulis panjang…cuma ada 1 persoalan…adakah patut seorang network engineer berpengalaman hampir 5 tahun gaji nak cecah 4k tak tahu nak configure network driver dalam pc????adakah patut????position title pon dah ada perkataan ‘network’…xmunasabah xtahu nak configure network driver…network driver je…bukan nak kena setup network satu bangunan pon…kalo xtahu social network tu ok la jugak…boley la diterima…tapi social network terer la plak…

huh?

Advertisements

Read Full Post »